Välbehövliga renoveringar

Det är vissa saker som får ta stryk när vi är ute och reser så mycket som vi gör. Vårt fritidsintresse har gjort att det inte är lika lätt att ta hand om huset hemmavid, eftersom varje ledig timme egentligen går åt till att träna eller planera för nästa resa. Men huset vi bor i har också sina behov av renoveringar, och det är något som vi inte har kunnat lösa själva alls. Det har helt enkelt inte funnits tillräckligt med tid för att göra det. Visst har vi väl lyckats med något småfix här och där, men nu är det verkligen hög tid att göra något större, och vi kommer att börja med den välanvända garageporten, som ser ut som den ska falla ihop.

Med tanke på det vi redan berättat om, att vi i princip inte har någon tid att göra något på huset med så tänker vi ta hjälp. Vi har fått varma rekommendationer om Sandöporten, och att de dessutom har egna hantverkare som kan installera de portar som man beställer. Tar man en titt på hemsidan, www.sandoporten.se, så skingras de flesta av våra tvivel om vad det är för företag och vi kommer helt klart att kontakta dem. Grannarna tog trots allt hjälp av Sandöporten, och deras garageport är kvarterets juvel för tillfället. Får se om vi kan hitta något att kontra med!
Något som Sandöportens hemsida också visar är att det finns ofantliga mängder av garageportar, vilket gör det hela svårare för oss. Vi har ju ingen aning om vad som är den bästa typen av port, men vi lär väl fråga i samband med att vi tar kontakt med Sandöporten. Har ni något bra förslag på vilket typ av garageport man ska ha? Tipsa gärna, för vi har ingen aning om vad som skulle vara bra för oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *