Snart dags för badrummet att få en makeover

Renoveringen av huset är ett ständigt pågående projekt och det händer småsaker lite då och då, som att man tapetserar en vägg eller monterar en ny ledstång till trappan. De lite större projekten får man sprida ut med tanke på att det också kostar en hel del att renovera, och dessutom behöver man ofta anlita hjälp för dessa.

Nästa lite större projekt som ska få en makeover är badrummet. Det är gammalt och slitet med trista färger och fult golv. Själva rummet är inte så stort, och med färgvalet ser det ännu mindre ut. Tanken är att ljusare färger ska få badrummet att kännas större och fräschare, men vi är också sådana som inte vill ha det allt för vitt.

Vi har inte direkt hängt på den här helvita trenden om man säger så, utan vi tycker om när det är lite mer färg och hemtrevligt istället för som en steril sjukhussal. Därför har vi funderat lite fram och tillbaka på hur vi vill att badrummet ska se ut. Det lutar åt en kombination av vitt och grått, men vi har inte riktigt bestämt oss än så vi avvaktar ett tag till. Badrumsinspiration mottages tacksamt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *