Nya köksluckor

Äntligen börjar vi få lite ordning på köket. När vi köpte huset så tänkte vi att vi skulle riva ut hela köket och göra en totalrenovering, men efter hand så började vi ändå tycka om det befintliga köket mer och mer och bestämde oss istället för att spara vissa delar och byta det som vi inte tyckte om och det som helt enkelt var tvunget att bytas för att det var för slitet. Vi har fixat och donat i lagom takt med köket och det senaste tillskottet är nya köksluckor. Vi funderade först på att måla om de gamla köksluckorna, men vi kom fram till att det nog helt enkelt inte skulle bli så bra. Så här i efterhand är vi otroligt nöjda att vi bestämde oss för att byta, för de nya luckorna har verkligen gjort underverk för köket.

Vi sökte efter köksluckor i Malmö och hittade ett företag som heter Mälarkök som hade ett stort utbud av luckor. De erbjuder gratis hembesök så att man i lugn och ro kan sitta i sitt eget kök och se vad som passar och inte passar, och det kändes väldigt skönt. Ibland kan man ju tycka att något ser väldigt bra ut i en affär eller på nätet, men när det sedan kommer på plats i hemmet så blir det inte alls så som man hade tänkt sig. Så det var som sagt skönt att få se direkt vilja färger som passar och matchar med resten av köket. Vi är jättenöjda med de nya luckorna, och vi passade också på att få oss en ny bänkskiva, så nu känns det faktiskt nästan som att vi har renoverat hela köket fast vi egentligen bara har bytt ut vissa delar.

Mälarkök stod för mätning och allt sådant och sedan tillverkade de luckor efter våra befintliga stommar, så det hela gick väldigt smidig till. Vi unnade oss också att ta hjälp med själva monteringen, så egentligen har vi knappt lyft ett finger för att få det här nya och otroligt fina köket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *