Mechanum – extra allt

Mechanum är en bilverkstad som håller till i Göteborg och Malmö. Det är på många sätt en helt vanlig bilverkstad, som sörjer för de service- och reparationsbehov som bilägare kan tänkas ha. Mechanum är auktoriserade för flera olika bilmärken, vilket betyder att de har den kunskap som behövs för att arbetet på din bil ska bli helt enligt alla gällande lagar och regler. Din bil blir alltså minst lika bra omhändertagen som hos en verkstad som enbart har ditt bilmärke.

Det som gör att Mechanum sticker ut från mängden av alla de andra stora bilverkstäderna är deras erbjudanden. Att de förstår det lilla i ekvationen, att huvudbryet kring att äga en bil påverkar oss mycket, något som vi oroar oss för. Alla bilägare är säkerligen helt medvetna om att service och reparationer någon gång kommer att behövas på deras bil, och det som gör att så många drar sig för att få det gjort är kostnaden kring det hela. Det är svårt att själv skapa sig en bild av kostnaden, innan man faktiskt står vid disken vid verkstaden och får svart på vitt vad som är fel och vad som måste göras. Mechanum tänker istället mer personligt, att varje kund är unik och måste tillåtas få specialanpassade erbjudanden som passar deras behov och plånbok.
Men det som är mest fascinerande med Mechanum är sättet de bjuder på information. På deras hemsida går det att läsa sig till mängder av tips och tricks om hur du själv kan ta hand om din bil.

Det märks att de bryr sig, dels om bilar och dels om sina kunder, eftersom att de är så utlämnande i sin informering. De ställer inga krav på att åtgärderna de tipsar om ska göras hos dem, men de rekommenderar det givetvis om du själv inte kan genomföra dessa. De här tipsen är helt ovärderliga för bilägare, framför all för dem som oroar sig för servicen och hur man själv kan förebygga värre skador och problem med bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *